LICEMERNI ENGLEZI NEMAJU SRAMA: Milivojevićeva glava na panju, Srbin pred žestokim sankcijama!

Autor:

Sport

04.01.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Mitrović i Aleksandar Mitrović prolaze kroz toplog zeca od strane britanskih medija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Milojević

Oni su u krugu porodice i prijatelja upriličili proslavu, a potom je nevenčana supruga Mitrovića taj snimak objavila na društvenim mrežama.

Podigla se velika prašina na "ostrvu", oglasio se i menadžer Kristal Palasa Roj Hodžson, a i na njega se vrše pritisci.

- Osuđujemo ga svakako, i izvinjavamo se zbog toga. Siguran sam da će to uraditi i Luka, što se mene tiče, on bi trebalo da preuzme odgovornost za to - rekao je Hodžson, ali to ne zadovoljava javnost.

Novinar britanskog "Atletika" Met Vusnam poziva Hodžsona da Milivojeviću oduzme traku i na taj način ga kazni zbog ovog propusta.

"Nije samo stvar Milivojevića, već svih onih koji u javnosti krše pravila. Izjave o tome da su razočarani su beznačajne", objasnio je Vusnam između ostalog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
straja

04.01.2021 16:33

Zasto BLAM...treba Milivojevic da se stidi....Dobro je placen i MORA da postuje PRIHVACENI rezim zivota...ukoliko nece,ne mora da trpi....ali ako ne moze da trpi MORA da ode!Jednostavno bez BLAMA!....tipicno za nase shvatanje odgovornosti!!!