OTKRIVENO: Još jedan PROPALI TRANSFER Crvene zvezde!

Autor: Mozzartsport

Sport

03.01.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je uspela da dovede Aksela Bakajoka i da vrati Slavoljuba Srnića na "Marakanu", a Dejan Stanković je najavio nova pojačanja i to sa velikim entuzijazmom, međutim nikako da odjekne novo ime!

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Nisu crveno-beli mogli da se nose sa unosnijim ponuda za Filipa Sinkernagela, pa je pokušala da pronađe alternativu, koja se takođe nije slavno završla.

Naime, kako javlja "Mozzartsport" krilni fudbaler Amijena Stiven Mendoza bio je jedan od ozbiljnih pikova rukovodstva i stručnog štaba Crvene zvezde. Kolumbijac rođen 1992. godine najbolje se snalazi na poziciji levog krila, može da igra drugog napadača i odlikuje se brzinom.

Mendozi ugovor sa francuskim drugoligašem ističe u junu ove godine, što znači bi Crvena zvezda morala da plati samo simbolično obeštećenje. Međutim, upravo je taj podatak Mendozu udaljio od crveno-belog dresa.

Jedan od najboljih igrača Amijena, koji je prošle sezone postigao pogodak protiv PSŽ-a, posle nekoliko dana vaganja, odlučio je da se ljudima iz Crvene zvezde zahvali na ponudi. Uz reči da ne vidi sebe u srpskom fudbalu, te da je nanjegovu adresu došlo nekoliko interesantnijih ponuda.

On je u Amijen stigao 2018. godine iz brazilskog Korintijansa. Prošle godine je u Ligi 1 imao vrlo dobru sezonu, postigao je šest golova, ali nije uspeo da iz severa Francuske spase ispdanja.

Pre Korintijansa igrao je za Bahiju, Njujork, imao je i iskustva iz Azije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading