ON JE PARTIZANOVA OPSESIJA: Crno-beli kreću u OFANZIVU, žele ga po svaku cenu!

Autor: Sportski žurnal

Sport

03.01.2021

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveta Marković i Partizan - novo poglavlje!

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Svetozar Marković je na pozajmici iz Olimpijakosa, a posle dva meseca od povratka u Humsku pokazao da ima kvaliteta koji je Stanojevićevom timu neophodan, međutim kako ga zadržati u Beogradu?

Partizan nije početkom oktobra uspeo da izbori i klauzulu o eventualnom otkupu mladog Srbina iz redova grčkog šampiona (ili bar produžetka pozajmice) i zato je pred crno-belima težak posao.

 

Kako prenosi "Sportski žurnal", Partizan će pokušati na sve načine da zadrži Markovića i posle završetka sezone 2020/21, ali se postavlja pitanje da li će to biti moguće i na koji način?

Za sada još uvek nema značajnih naznaka da će se Grci odlučiti da ponovo pošalju Markovića na pozajmicu u Beograd, ali ni da bi mogli da "dignu ruke" i prodaju Srbina.

RepublikaFoto: Starsport
Svetozar Marković

Pred Partizanom je šest meseci u kojima će moći da pokušaju da ubede Olimpijakos u novu saradnju po pitanju Svetozara Markovića...

On bi se u Superligi Srbije računao kao "bonus" igrač i u sezoni 2021/22, što bi bila još jedna povoljna stvar za crno-bele, imajući u vidu da je rođen 23. marta 2000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading