POTRES U KATALONIJI: Mesi ipak OSTAJE u Barseloni?

Autor:

Sport

02.01.2021

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se kandidat za novog predsednika višestrukog prvaka Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Barselone Leo Mesi

Đoan Laporta, kandidat za novog predsednika Barselone, veruje da Katalonci imaju dovoljno vremena da iznesu ubedljiv predlog za Lea Mesija kojim bi ga zadržali na stadionu "Kamp Nou" i posle leta.

Argentinac je u nedavnom intervjuu za "La Sekstu" prolongirao odluku o svojoj budućnosti do kraja takmičarske godine.

- Rekao je da će sačekati kraj sezone (da donese odluku) i to nam daje vremena da mu iznesemo ubedljiv predlog - istakao je Laporta.

On je dodao da poseduje Mesijevo poverenje, još iz perioda dok je odrađivao prošli mandat na čelu "blaugrane" (2003-2010).

- Imam kredibilitet kod Lea. Uvek mi je govorio da se obistinilo sve što sam mu govorio. Zna da, ako dam reč, da je držim - zaključio je Đoan Laporta.

Podsetimo, Mesi (33) je minulog leta želeo da ode iz Barselone, ali se čelnik katalonskog giganta Đozep Marija Bertomeu pozvao na izlaznu klauzulu u ugovoru od 700 miliona evra. To je odvratilo omalenog argentinskog napadača od transfera, jer bi morao na sud, ali je od četvrtka slobodan da pregovara sa zainteresovanim klubovima oko letnjeg transfera bez obeštećenja. Ipak, Laporta veruje da Mesi neće otići...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading