KRAJ VELIKE LJUBAVI: Mitrovića TERAJU iz Fulama, trener POTPUNO RAZOČARAN!

Autor:

Sport

02.01.2021

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Mitrović se ove sezone mučio sa formom i u dosadašnjem delu prvenstva upisao je samo dva gola i dve asistencije na 13 mečeva, da li je vreme da promeni sredinu?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Srpaki golgeter bi mogao već u januaru da postane višak u klubu iz Londona, pošto je Skot Parker bio jasan da  Fulam trenutno traži novog napadača na tržištu...

Trener tima sa "Krejven kotidža" je nekoliko puta tokom jeseni isticao da mu je potreban brži napadač, a sada je to ponovio.

 

 

 

- Tanki smo u napadu. Ostali timovi u Premijer ligi imaju veću "dubinu" u toj liniji tima. Pokušaćemo da uradimo nešto u januaru kako bismo se pojačali - rekao je Skot Parker u najavi narednog meča, a sigurno je da Mitrović ne želi da provede ostatak sezoni na klupi za rezerve.

Nakon 15 odigranih kola, Fulam ima 11 osvojenih bodova i nalazi se u zoni ispadanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mihailiovic

03.01.2021 06:23

I sam sam fudbalski trener i nemoze jedanMitrovic da nadoknadi velike nedostatke tima u celini. Da bi Mitrovic mogao da postize golove zavisi od nekoliko faktora pre svega kvalitet drugih igraca i uigranost sa Mitrovicem. I sam trener Fulhama ima velike nedostatke pa bi za Fulham bilo najbolje da dodje drugi trener a postojece igrace zadrzati sa nekim manjim izmenama.