EUFORIJA NA "MARAKANI, ODLUKA JE PALA!

Autor:

Sport

30.12.2020

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan proglašen je za najboljeg igrača našeg kluba u 2020. godini, dok je gol Aleksandra Kataija protiv Slovana iz Libereca najlepši u jesenjem delu sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Ilustracija

Ponosan je bio Milan Borjan zbog priznanja u oštroj konkurenciji.

- Želeo bih da se zahvalim na priznanju. Za mene je ovo potvrda da treba da radim još jače i bolje. Želim da nastavimo da ređamo uspehe, kao što smo to činili i do sad. Zahvalio bih se saigračima, stručnom štabu, upravi i mojoj porodici koja je uz mene i od koje imam maksimalnu podršku - rekao je Borjan

Sa osmehom je Aleksandar Katai govorio o svemu što je Crvena zvezda uradila u jesenjem delu sezone, ali i o tome koliko je srećan zbog priznanja.

 

 

 

- Drago mi je zbog priznanja, ali i zbog toga kakvu polusezonu imamo iza sebe. Odradili smo fantastičan posao i nećemo tu stati, već ćemo nastaviti da radimo i da se trudimo maksimalno. Nadam se da će prolećni deo sezone biti još bolji. Što se tiče meča sa Slovanom, to je bila jedna od naših najboljih utakmica, gde smo sjajno ušli u meč, o čemu svedoči i rezultat. Mnogo mi je drag taj pogodak i zahvalio bih se za priznanje koje sam dobio - rekao je Katai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading