ZVEZDIN SAN SVE DALJE OD REALNOSTI: Crveno-beli SE KOCKALI, PA IZGUBILI na fudbalskoj pijaci!

Autor:

Sport

30.12.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko ne reskira, taj ne profitira, stara je mantra Del Boja iz "Mućki". Tim razmišljanjem vodila se i Zvezda na fudbalskom tržištu, pa je nažalost ovaj put ostala bez "kapitalca".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Dragović ipak neće napustiti Bajer u januaru...

Mnoga imena dovedena su u vezu sa Beograđanima od kada su obezbedili proleće u Evropi, ali možda nijedno nije odjeknulo tako jako kao Aleksandar Dragović.

Svi poštovaoci Bundeslige već su dobro upoznati sa njegovim sposobnostima, već godinama najboljim špicevima u Nemačkoj zadaje velike muke, pa su crveno-beli hteli da iskoriste ljubav prema Zvezdi koju on i njegov deda gaje kako bi ga privolili na Marakanu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dragović i deda veliki su navijači Zvezde, ali to nije dovoljno da Zvezda dovede Aleksandra

Delovalo je kao da je to sve realnije kada je njegov Leverkuzen uspostavio tandem Ta-Tapsoba u centru odbrane, ali je povreda iskusnog Svena Bendera Dragoviću otvorila vrata, pa je on protutnjao kroz njih i ugurao se u redovnu rotaciju.

Toliko je dobro zaigrao, da je sada  čelnik kluba Rudi Feler svima zainteresovanima poslao poruku da Dragović nije na prodaju.

- Njegov odlazak apsolutno više nije tema. I on to zna. Potrebni s nam svi igrači koje imamo. Pogotovo u periodu od februara do marta. U skoro svakoj utakmici koju je igrao, nebitno da li kao bek ili kao štoper, odradio je posao jako dobro. Uvek je tu kada nam je potreban i jedan je od ključnih igrača našeg uspeha - poručio je legendarni napadač.

Dragović je svojevremeno stigao u Bajer iz Dinamo Kijeva za ogromnih 18 miliona evra, ali od te 2016. do sada nije uspeo da se nametne.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dragović (desno) je u Leverkuzen stigao 2016. za 18 miliona evra!

Bilo je očekivano da bude tek četvrti štoper u rotaciji, ali su povrede i forma učinili svoje, pa će sada Austrijanac srpskog porekla najverovatnije ostati u Leverkuzenu i posle leta, kada mu ističe ugovor.

Nit Nemci žele da traže novog štopera, nit Zvezda može da Dragoviću ponudu približno, a kamoli više, novca kao Bajer, pa deluje kao da će Dragović o Zvezdinom dresu sanjati barem još malo.

 

 

 

Podsećamo, Zvezda je ostala bez još jednog velikog pojačanja, pošto posle prolongirane sage nije uspela da ubedi Filipa Sinkernagela da im se pridruži, već će "Danski Mesi" putem Engleske i Votforda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading