TRANSFER KOJI BI UZDRMAO SRBIJU: Zvezda zvala Živkovića, a on brutalno odbio poziv sa Marakane!

Autor:

Sport

29.12.2020

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Živković trenutno igra za PAOK, a pre nekoliko sezona imao je ponudu Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Miodrag Božović

Bivši fudbaler Partizana otkrio je da je pre četiri godine imao otvoren poziv iz Crvene zvezde, da se preseli na Marakanu.

Nije tajna,, crveno-beli su hteli jednog od tada najvećih bisera srpskog fudbala, koji je bio na izlaznim vratima Partizana. Javno je tada Andriju Živkovića (24) pohvalio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

- Tadašnji trener Miodrag Božović nas je kontaktirao, u nameri da potpišem za Crvenu zvezdu, gde sam ja odbio tu ponudu, jer sam ja partizanovac u duši i u srcu, i za mene postoji samo crno-bela boja - rekao je Andrija Živković za Butasport.

RepublikaFoto: Starsport

Pošto nije želeo da ode u Crvenu zvezdu, Andrija Živković potpisao je unosan ugovor sa Benfikom, gde je ostao četiri godine. Međutim, nije igrao u Lisabonu i karijera mu je krenula silaznom putanjom. Ovog leta prešao je u PAOK iz Soluna, gde je pronašao sebe i na dobrom putu je da rehabilituje karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading