KATASTROFA U HUMSKOJ: Crveno-beli odvode Stanojevićevu VELIKU UZDANICU!

Autor:

Sport

28.12.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grci otkrili detalje.

RepublikaFoto: Starsport
Svetozar Marković sa saigračima iz Partizana

Grčka "Gazeta" piše kako Olimpijakos nikako ne bi smeo da ponovi grešku sa defanzivcem Svetozarom Markovićem, kao što je svojevremeno učinio sa Sašom Zdjelarom.

Podsetimo, "Sveta" je u finišu letnjeg prelaznog roka došao na pozajmicu u Partizan, sa pravom otkupa.

- Olimpijakos je napravio mnogo lepih stvari sa igračima koji su slati na pozajmicu. Mitroglu je godinu dana igrao za Atromitos i Panionios. Buhalakis je bio u Notingemu, Cimikas se ustalio u Holandiji i Danskoj. Međutim, Olimpijakos nije na pravi način, igrački i ekonomski, koristio brojne igrače koje je slao na pozajmicu. Takvi su, između ostalih El Fardu Ben, Zdjelar, pa čak i Katai. O Joanidisu iz Apoela da ne govorimo - piše "Gazeta".

RepublikaFoto: Starsport
Marković na "večitom" derbiju

Marković je bio standardan u jesenjem delu sezona u crno-belom dresu, a još plus pokriva poziciju tzv. bonus igrača. Hoće li Partizan odlučiti da ga trajno otkupi, videćemo na leto, ali Grci ga očigledno cene i savetuju tamošnjem šampionu da ga vrati u svoje redove.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

28.12.2020 19:39

Nema sanse da ga PFC zadrzi jer Oli nije dozvolio da se u ugovor stavi i otkupna klauzula! Velika je to steta za Partizan.On je divan igrac, odgovoran, pouzdan ,ne gresi u kljucnim zadacima u igri,igra punom snagom i punim srcem a svakako je dobar decko sto se ocekuje od momka iz Partizanove klupske Akademije fudbala "Teleoptik"! Ja bih bio srecan da Klub uspe da ga zadrzi,ali sve su prilike da ce to biti nemoguca misija!