MARKO DMITROVIĆ ZVEZDA PRELAZNOG ROKA: Stigla NEPRISTOJNA PONUDA, Srbin na potezu!

Autor:

Sport

28.12.2020

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskom golmanu Marku Dmitroviću na leto ističe ugovor sa Eibarom, koji neće produžiti, pa već od 1. januara može da pregovara sa zainteresovanim klubovima, a oni stoje u redu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Dmitrović

Raspituje se Sevilja, Real Sosijedad, pa Valensija, pominje se i Seltik, a poslednja informacija španskih medija je da dok su drugi zainteresovani, Betis je krenuo u realizaciju!

Dmitroviću je stigla konkrentna ponuda - ugovor do leta 2024. godinu i primamljivi finansijski uslovi.

Betisova ponuda takva da će joj i Sevilja i Sosijedad teško parirati. Ali, naravno, prednost druga dva tima je što će, vrlo verovatno, igrati u Evropi i naredne sezone i boriće se za vrh tabele, dok je sa Betisom takav scenario teško ostvariv, pa su odigrali na kartu "love".

 

 

 

Ali, ono što je jako bitna stvar kod Dmitrovića u izboru novog kluba je da želi da bude prva opcija za golmana. Želi da bude "jedinica", a to bi u Betisu gotovo sigurno i bio, jer Klaudio Bravo planira da se vrati u Čile i da tamo završi karijeru.

U tekućoj sezoni Dmitrović je branio na 15 utakmica za Eibar i primio je 15 golova, a odbrana na utakmici protiv Valensije proglašena je za najbolju u dosadašnjem delu Primere.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading