OGLASIO SE ZVEZDIN "PIK": Ko ne sanja crveno-beli dres...

Autor: mondo.rs

Sport

28.12.2020

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji asistent Superlige Srbije Marko Jevremović je potvrdio interesovanje Crvene zvezde za njegove usluge!

RepublikaFoto: Starsport
Marko Jevremović

Ovaj 24-godišnjak je ove sezone na 19 mečeva postigao jedan gol i imao osam asistencija. Naravno, odmah su ga skautirali veći klubovi od Javora, a vest o Zvezdinom interesovanju je stigla i do Jevremovića.

- Naravno da mi prija interesovanje i siguran sam da je svako ko je igrao fudbal u Srbiji imao želju da obuče dres Crvene zvezde - rekao je Jevremović za portal "Mondo".

Ipak, mala je šansa da će on u januaru da se preseli na naš najveći stadion.

 

- Imam važeći ugovor sa Javorom, ako bude bilo nešto konkretnije. U dogovoru sa mojim klubom i agentom ću doneti pravo rešenje za sve - rekao je Jevremović, nekadašnji fudbaler Radničkog iz Obrenovca, Mladosti iz Lučana i Sloge iz Požege.

Jedna od najranjivijih pozicija u timu Dejana Stankovića je mesto levog beka gde Zvezda praktično godinu dana ima samo Milana Rodića, ukoliko ne dođe do saradnje na zimu, crveno-beli će Jevremovića sigurno imati u vidu u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading