NOVA SRAMOTA BRAZILCA: NEJMAR KAO AL KAPONE, PRAVI ŽURKE U PODRUMU!

Autor:

Sport

28.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejmar ponovo šokira svet! Ovaj put fudbaler PSŽ je gnev brazilske i svetske javnosti navukao organizujući petodnevnu žurku, od petka do utorka, za 500 ljudi, uprkos strogim koronasankcijama zbog pandemije.

Nejmar

Da bi mogao što neprimetnije da krši zabrane, Brazilac je pribegao taktici koju je pre gotovo jednog veka koristio slavni mafijaš Al Kapone u ratu protiv prohibicije.

Naime, Nejmar je u podrumu svoje vile u Mangaratibi, deo Rio de Žaneira, napravio ogromnu diskoteku koju je zvučno izolovao da ne bi upadao u oči komšijama koje bi mogle da pozovu policiju.

ODUZIMANJE TELEFONA

Za ulazak na žurku potrebna je specijalna pozivnica koja se mogla dobiti samo preko prijatelja ili njihovih poznanika. Međutim, ni ona nije dovoljna, već je potrebno da posetilac zna lozinku koja se izgovara na vratima da bi mogao da uđe u vilu.

Tek tada se otvaraju vrata, ali sa gostom ne ulazi njegov mobilni telefon. Njihovo oduzimanje je mera koju je fudbaler lično zahtevao da u javnost ne bi izašle eksplicitne fotografije i video-snimci s proslave. Kada uđu u vilu, za Nejmarove goste prestaju sve brige. On je za posetioce žurke obezbedio muziku, hranu i piće kojih ne sme da nestane tokom svih 120 sati neprestane žurke.

Sve ovo bila je strogo čuvana tajna, ali su informacije ipak dospele u brazilske, a onda i svetske medije. Najveći gnev, očekivano, usledio je upravo u javnosti u njegovoj domovini. Tamo je trenutno koronom zaraženo više od 700.000 ljudi, a umrlo je 190.000.

- Nejmare, ti si seronja! Praviš žurku za više stotina ljudi u jeku korone, koja je našoj zemlji odnela već više od 190.000 ljudi. Stvarno ne znam šta je u njegovoj glavi - samo je jedan od komentara sa sličnom porukom slavnom fudbaleru.

NA STUBU SRAMA

Inače, Nejmaru ovo nije prvi put da je na stubu srama zbog žurke tokom pandemije. On je zajedno sa saigračima bio na proslavi na Ibici tokom letnje pauze u fudbalskom kalendaru, a rezultat je bio šestorica zaraženih fudbalera "svetaca". Nejmar je veliku žurku napravio i početkom ove godine za svoj rođendan. Javna je tajna da je Brazilac svakog januara "povređen" da bi u domovini mogao da se provodi za sestrin rođendan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading