STANKOVIĆ GA DOBRO POZNAJE: Zvezda već poslala ponudu Italijanima - posle Bakajoka stiže i dete Intera!

Autor:

Sport

27.12.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da Zvezda uskoro ozvaniči saradnju sa Duškom Tošićem, a trenutno su sve snage crveno-belih usmerene na dovođenje Filipa Sinkernagela iz redova Bodoa. Međutim, iz Italije stižu zanimljive vesti.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Prema navodima Gazete Crvena zvezda je, kao i zagrebački Dinamo, poslala ponudu za ofanzivnog vezistu Parme na pozajmici u Krotoneu Luku Siligardija.

Reč je o 32- godišnjem ofanzivnom vezisti, koji se najbolje se snalazi kao desno krilo, ali mediji iz navode da Sligardi ne uživa poverenje trenera Krotonea Đovanija Strope. Ove sezone je odigrao svega šest takmičarskih mečeva bez konkretnog učinka.

Zanimljivo je da je Siligardi Interovo dete, baš kao i Aksel Bakajoko. Kako se navodi trener Crvene zvezde Dejan Stanković odlično poznaje, pošto je Siligardi priključen seniorskom timu 2008. godine  Međutim, nije stigao da debituje za "neroazure". Vreme je provodio po pozajmicama Bariju, Pjaćenci, Trisetini i Bolonju. Zablistao je tek u dresu Livorna, za koji je dao 31 gol na 100 mečeva. Solidan je bio i u Veroni, da bi 2017. godine potpisao za Parmu kao slobodan igrač. Trenutno je u Krotoneu.

 

Zanimljivo je da Crvena zvezda i Krotone imaju već istoriju saradnje. Crveno-beli su letos prodali Miloša Vulića za 800.000 evra trenutnom fenjerašu Serija A. U suprotnom pravcu krenuo je Luka Marković, mladi napadač trenutno pozajmljen Novom Pazaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading