PARTIZAN U KLINČU SA DINAMOM IZ ZAGREBA: Stiže BRUTALNI NAPADAČ u Humsku?

Autor:

Sport

27.12.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Borca iz Banjaluke, Jovo Lukić, jedan od najboljih fudbalera Premijer lige Bosne i Hercegovine nalazi se na radaru Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Ove sezone Lukić je na ukupno 21 utakmici postigao 10 golova i upisao 4 asistencije. iMA 22 godine i visok je 190cm.

Prate ga i skauti Anderlehta, Dinama iz Zagreba i još nekoliko klubova, pa je jasno da neće biti lako crno-belima.

 

Lukić je u borac stigao proteklog leta iz Krupe, kao najbolji strelac Prve lige Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiklopovo oko

29.12.2020 18:10

Nadam se da u PFC imaju tri ciste i da pod hitno, bez ikakvog oklevanja pokupe ovog decka, sjajan je! Takodje, imajuci u vidu dobar odnos Partizana i Macve, Ilijev bi kako vec danas,posle podne morao do Sapca i da pokupi mladog Branislava Knezevica, kojeg mnogi ne bez razloga smatraju novim Nemanjom Matica! Decko ima cudesan pas,moze da igra prednjeg i zadnjeg veznog,odista izuzetno talentovan momak! Takodje, verujem da bi se i sa Spartakom iz Subotice moglo izdogovarati da otkupe Tufekcica ,mada je je on Zvezdin izdanak, ali ipak, to ne bi smela biti prepreka,ona ga se svojevremeno "otarasila" kao netalentovanog! Partizan bi uz sve to, morao naci i jednog vec dokazanog ,a vec mladog centarfora, makar i stranca jer se ne sme ostati na Holenderu i mladjanom Strljicu.Klub bi ,u krajnjem, mogao da otkupi ili Lukica iz TSC ili Makarica iz Radnika Surdulica,koji je znatno mladji. Na takav nacin se bilduje tim buducnosti,ali treba raditi mnogo brze i efikasnije i ne oklevati do besvesti! Da li sam ili ne u pravu videce se na kraju , ali ja primecujem da Partizan pokazuje veliku sporost u odlucivanju dok neki klubovi stvari resavaju u prvih pet dana prelaznog, pa i znatno pre starta istog. Cela struka u Klubu, ali i gen-dir u istom stvarno deluju totalno razocaravajuce u tom pogledu! Mlade momke koji su izuzetno talentovani treba "posejati" po superligasima neka se igrajuci razvijaju a ne da came u Klubu i zaostaju u razvoju,ali ni slucajno ih se ne odricati. Da ,to moze i da kosta, ali mnogo vise je stetno odricati ih se kao sto je slucaj sa Birmom i jos nekima u Vozdovcu.