UNIŠTIO GA ODLAZAK IZ PARTIZANA: Nekad je mnogo obećavao, a sada mu je karijera na rubu propasti!

Autor:

Sport

26.12.2020

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Mihajlović je nedavno bio jedan od najvećih talenata u srpskom fudbalu, ipak od kada je napustio Partizan karijera mu je krenula silaznom putanjom.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Mihajlović, Leonardo i Marko Jevtović

Posle odlaska iz Humske nije uspeo da se izbori za minutažu u Herenvenu, potom nije pravio razliku ni u poljskoj Arki. Konačno, ovog leta se našao u Turskoj, gde je potpisao za drugoligaša Bolu.

Očekivalo se da će da bude veliko pojačanje i da pomogne ekipi da se plasira u viši rang, ali za sada stvari nikako ne idu u tom smeru. Naprotiv.

Bolu je u subotu poražen na svom terenu u 16. kolu takmičenja od Istanbula sa 2:0 (1:0). Bio je to četvrti uzastopni poraz Mihajlovićevog tima bez postignutog pogotka, a treći gledano samo prvenstvo.

Ponovo je 24-godišnji Beograđanin imao malu ulogu u ekipi. Već peti uzastopni meč počinje sa klupe, a ovog puta je odigrao poslednjih devet minuta. Ubrzo posle njegovog ulaska je Ajčiček postigao gol za konačnih 2:0, posle čega je meč bio rešen.

Bolu je do sada sakupio samo 13 bodova i veoma je blizu zone ispadanja. Beži joj samo jedan bod, koliko ima više od Adane, s tim što taj tim ima tri utakmice manje i realno je da će ubrzo da prestigne Mihajlovićev tim, koji je u slobodnom padu na tabeli.

RepublikaFoto: Starsport

Bivši ofanzivac Partizana i Rada je zaigrao na 13 mečeva ove sezone, ali je samo na retkim bio starter. Sakupio je ukupno 373 minuta u prvenstvu i postigao je jedan gol, protiv Umranijea. Preslab učinak za nekadašnjeg predstavnika naše zemlje na Evropskom prvenstvu do 21 godine.

Inače, Mihajlović je letos bio blizu povratka u Partizan. Jedno vreme je čak i trenirao sa prvom ekipom crno-belih, ali se na kraju odlučio za odlazak u Tursku. Čini se da bi za njega ipak bilo bolje da je ostao u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading