(FOTO) A OD IBRE, SREDNJI PRST: Zašto slavni Šveđanin na SRAMAN NAČIN čestita vernicima Božić?

Autor:

Sport

26.12.2020

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović čestitao je u petak Božić svim hrišćanskim vernicima koji slave praznik po gregorijanskom kalendaru i ponovo razljutio milone vernika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Naime, Ibrahimović je Božić čestitao tako što je okačio fotografiju srednjeg prsta u prvom planu, a koji pokazuje osoba obučena u kostim Deda Mraza.

Iako je za mnoge to naivna šala, bilo je onih koji su žestoko bili iznervirani gestom Zlatana Ibrahimovića, pa su mu svašta napisali. Bilo je onih koji su mu poželeli da ne postigne više nijedan gol za Milan, do onih koji su bili znatno "morbidniji".

"Ibra" dolazi iz mešovitog braka pošto mu je otac muslimanske, a majka katoličke vere, ali je kod mnogih sporna fotografija protumačena kao "ismevanje hrišćanske vere".

Zapravo, ovo je već treća godina zaredom kako Šveđanin "provocira" istom porukom na društvenim mrežama, samo uz drugačije fotografije. 

Razlog zbog kog Ibrahimović "kači" takvu poruku na društvene mreže je banalan - samo kako bi izazvao reakciju ljudi, pošto je video da je prvi put upalilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading