SJAJNE VESTI: Poznato KADA NOVI SELEKTOR PREUZIMA FUNKCIJU!

Autor:

Sport

26.12.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok srpski mediji bruje o tome ko će biti novi šef stručnog štaba naše nacionalne selekcije, neke stvari polako se kristalizuju.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije trebali bi da dobiju selektora pre turneje SAD krajem januara

Možda još uvek ne znamo da li će nas u budućnost voditi Piksi, Savo, Miloje, Miha, ili pak neko potpuno neočekivan, ali jedno što je sigurno je da se zna kada će selektor preuzeti fotelju koju je Ljubiša Tumbaković napustio.

"Orlovi" već u januaru kreću na turneju SAD, gde će odigrati prijateljske utakmice sa domaćinom i Dominikanskom republikom. 

Naši internacionalci okupiće se 21. januara, pa se veruje da će do tada odluka odo selektora već biti donesena.

RepublikaFoto: Starsport
Okupljanje "Orlova" zakazano je za 21. januar

Kao što je često praksa naše selekcije kada su prijateljski susreti u pitanju, na mečevima u Americi priliku će dobiti fudbaleri iz Superlige.

Štaviše, nikada se nije dogodilo da klubovi imaju ovoliki uticaj na proces biranja, pošto je savez njima zatražio da predlože dva igrača po poziciji za predstojeću turneju.

Imajući u vidu da su pripreme pojedini klubovi već startovali, oni koji dobiju poziv moraće da odsustvuju barem nedelju dana, ako još i ne bude "Kovid-komplikacija".

 

Utakmica sa Dominikanskom Republikom na programu je 25. januara u Santo Domingu, a meč protiv SAD šest dana kasnije u Orlandu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading