BOMBA U PREMIJER LIGI: Liverpul DOVEO OSIGURANJE u slučaju da Mo Salah zaista napusti klub!

Autor:

Sport

26.12.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jirgen Klop nikada nije bio čovek koji čeka da mu nešto bude dato, pa je tako otišao i pronašao zamenu za Mohameda Salaha, iako nije još poznato da li "Kralj Egipta" zaista želi da napusti klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klop ne čeka Salahov odlazak skrštenih ruku, već dovodi njegovu potencijalnu zamenu

Ako je verovati medijima iz Francuske, Renato Sančes na putu je ka "Enfildu".

Ovaj portugalski dribler izabran je za "zlatnog dečaka" 2016. godine, dok je još uvek bio u Bajernu, ali od tada nije pronašao svoje mesto u kordinatnom sistemu ludila zvanog Premijer liga, pa je posle očajnih 12 meseci u Svonsiju otišao u Lil.

Francuska mu je bolje legla, pa je prošle sezone postigao tri gola, a ove sezone jedan na osam mečeva ove sezone.

Imajući u vidu da je Ligi 1 propao posao sa televizijskim prenosom, klubovi iz ovog takmičenja moraće da "stegnu kaiševe", pa zato ovaj 23-godišnjak napušta ekipu.

Renatova vrednost procenjuje se na 18 miliona funti, iliti preko 25 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Renato Sančes procenjen je na 18 miliona funti, iliti 25 miliona evra

Cela ova drama počela je tako što je Salah odbio da izbriše mogućnost prelaska u Barselonu ili Real Madrid u budućnosti.

- Real i Barsa su dva najveća kluba na svetu. Ne znam šta će se desiti u budućnosti, sada sam skoncentrisan na odbranu titule u ligi i Ligi šampiona, pa posle toga možemo da pričamo o budućnosti - istakao je Egipćanin tokom jednog intervjua.

 

Klop je odbio da skrštenih ruku čeka Salahov odlazak, pa je proaktivno dovek čoveka za koga se nada da će vremenom moći da ga zameni. Podsećamo, ni Mo Salah nije bio zvezda kakva je danas kada je tek stigao u Liverpul, pa bi rad pod jednim od najboljih stručnjaka današnjice i Sančesa mogao da pretvori u superstara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading