SMS SREĆAN ZBOG DEBIJA ZA SRBIJU: Sve je bilo kako sam zamišljao

Autor:

Sport

10.11.2017

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić izjavio je da je presrećan što je konačno debitovao za reprezentaciju naše zemlje.

 

RepublikaFoto: fss.rs
Startna postava Srbije na meču sa Kinom

Milinković-Savić je debitovao za Srbiju na prijateljskom meču između Srbije i Kine, koji su "orlovi" dobili sa 2:0.

 - Sve je bilo kako sam zamišljao, presrećan sam što sam najzad debitovao. Konačno sam dočekao. Još smo i pobedili, ništa lepše. Nisam imao tremu, nikad je i nemam. A, što se tiče igre, do sada nisam igrao sa momcima koji su počeli meč, bilo je malo teže, ali ima vremena da se uigramo i ukomponujemo -kazao je Milinković-Savić.

Kapiten Srbije Branislav Ivanović rekao je da njegova ekipa ima potencijal.

- Odigrali smo maksimalno profesionalno i pored teških uslova na koje nismo navikli. Važno je da smo zabeležili pobedu i sada se okrećemo drugom meču na ovoj turneji. Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, bilo je mnogo dobrih detalja i mislim da smo uživali. Ono što je bitno jeste da su svi dobili šansu, da smo odigrali na dobrom nivou, osim u pojedinim trenucima kada smo malo delovali neorganizovano, ali to je možda i zbog toga što su oni tako delovali, bili neorganizovani, gubili su pozicije - kazao je Ivanović.

Strelac prvog pogotka Adem Ljajić rekao je da da je pobeda trebalo da bude ubedljivija.

 - Bila je dobra utakmica, ali i veoma teško vreme, sparno. Pobedili smo što je najvažnije, postigli dva gola, mogli još tri ili četiri, ali nedostajalo je i malo koncentracije u završnici. Zadovoljan sam kako je ekipa odigrala, bili smo bolji i zaslužili pobedu - rekao je Ljajić.

Aleksandar Mitrović, koji je dao drugi gol, rekao je da će voditi na večeru Andriju Živkovića, asistenta za taj pogodak.

"Hvala Živkoviću na asistenciji, fenomenalno je centrirao, meni je ostalo samo da se poklonim. Ima od mene večeru. Bilo je teško vreme, nismo se još aklimatizovali, ali mislim da je bilo dobro. Postigli smo dva gola, možda mogli i više, ali isto tako mogli smo i da primimo - rekao je Mitrović.

Srbija će sledeću utakmicu igrati u utorak protiv Južne Koreje u Ulsanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading