Krstajić: Prvi utisak je da sam srećan i zadovoljan ovom pobedom

Autor:

Sport

10.11.2017

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da je srećan i zadovoljan pobedom nad Kinom.

RepublikaFoto: instagram.com/fudbalskisavezsrbije
Krstajić debitovao na klupi Srbije protiv Kine

Srbija je ranije danas u prijateljskom meču pobedila Kinu 2:0.

- Prvi utisak je da sam srećan i zadovoljan ovom pobedom. Želeo bih da čestitam igračima koji su posle dugog i napornog puta pružili dobru igru, mnogo istrčali. Pokušali smo da uradimo neke stvari i pored toga što je bilo malo vremena, ali zaista mogu da budem ponosan na igrače koji su ponovo pokazali da su zasluženo izborili plasman na Svetsko prvenstvo - rekao je Krstajić i dodao:

 - Drago mi je i zbog mladih igrača koji su dobili šansu. Dobiće šansu i moći će da pokažu kvalitet i u narednoj utakmici.

On je naveo da je utakmica pokazala da srpski tim ima "karakter i kvalitet".

- Iskusni i oni manje iskusni igrači mogu zajedno i kada se spoje onda to može delovati jako dobro. Moram da kažem da uslovi nisu bili ni malo laki, ali momci su sve prevazišli, dobro istrčali i ispunili sve zahteve kako bi pobedili ovu utakmicu. I mogu da budem ponosan na ono što su pokazali - kazao je Krstajić.

Reprezentacija Srbije će sledeću utakmicu igrati u utorak protiv Južne Koreje u Ulsanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading