TOTALNI DEBAKL: Gde si fudbaleri Srbije među 100 NAJBOLJIH?

Autor: mondo.rs

Sport

24.12.2020

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ove godine održan je tradicionalni izbor "Gardijana" za najboljeg fudbalera godine, koji nimalo nije prijatalja za ljubitelje fudbala u Srbiji.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Svake zime ugledni list bira najboljih 100 igrača, a ovog četvrtka su saopšteni konačni rezultati tog izbora.

Za najboljeg je proglašen Robert Levandovski, fenomenalni napadač Bajerna koji je i u ovom izboru bio ispred drugoplasiranog Lionela Mesija i trećeplasiranog Kristijana Ronalda. Taj trio slede Kevin De Brujne, Sadio Mane, Erling Braut Holand, Kilijan Mbape, Mohamed Salah, Nejmar, Virdžil Van Dajk…

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

Ljubitelji fudbala u Srbiji pitaće se gde su naši igrači u društvu od 100 najboljih? 

Nijedan naš igrač nije ušao u izbor, iako su tu igrači za koje možda ne znaju oni koji ne prate fudbal pomno, poput Nikola Berele iz Intera, Eduarda Kamavinge iz Rena, Tomasa Parteja iz Arsenala…

 

Na kraju godine u kojoj je naša reprezentacija ponovo propustila šansu da se plasira na EURO, ovaj izbor svakako neće prijati ljubiteljima fudbala u našoj zemlji. 

Od igrača sa prostora bivše Jugoslavije, Jan Oblak je na 28. mestu, Josip Iličić je na 61, a Luka Modrić je na 73. poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading