POTVRĐENO: Jedan od najboljih kreativaca Evrope stiže na "Marakanu"!

Autor:

Sport

24.12.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača Milana Hakan Čalhanoglu neće napustiti San Siro ove zime, iako je na njegovu adresu stiglo više ponuda, "rosoneri" su jasni, da nije na prodaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čalhanoglu veran Milanu

On je najveći kreativac tima i najbolji kreativac fudbaler Evrope. Čalhanoglu je od početka sezone za Milan stvorio 53 šanse, što je najveći broj stvorenih prilika u Evropi.

Na drugom mestu je Džek Griliš sa 10 stvorenih prilika manje, a slede Bruno Fernandeš, Memfis Depaj i Kevin De Brujne. Njega zbog toga želi Mančester junajted, ali Stefano Pioli je isključio mogućnost da ga tim proda. 

 

- Čalha je fantastičan, inteligentan je i dobro se kreće. Zna kako da napardne i zna kako da poveže igru. Želim ga na ovom nivou, on je vrhunski igrač. Čalha je sa nama u klubu, siguran sam da će tako ostati- otkrio je Pioli. 

Crvena zvezda već planira da pojača svoju defanzivu, a biće neophodno da defanzivci Zvezde odigraju sjajno kako bi zaustavili igrače poput Ibrahimovića, Leaa i Čalhanoglua. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading