PODRHTAVA "MARAKANA": Zvezda dovodi UBITAČNO pojačanje za Milan!

Autor:

Sport

24.12.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz prve ruke.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić"

Crvena zvezda je naciljala levog beka beloruskog Isloča Godfrija Stivena kao metu u zimskom prelaznom roku, a u razgovoru za "Mocartsport" njegove kvalitet ocenili su bivši asovi crveno-belih Nemanja Milić i Nikola Antić.

- Najbolji je igrač Isloča. Neumoran je, izuzetne fizičke sposobnosti, a pritom zna da igra, da centrira. Mlad je, samim tim može još mnogo da se razvija i napreduje - ocenio je Milić.

RepublikaFoto: Starsport
Milić sa peharom

Sličnog mišljenja je i Antić.

- Mlad je i perspektivan. Ima dobru levu nogu. Plus mu je što je igrao konstantno i bio standardan. Ima dosta utakmica u nogama. Igrao je dobro u ekipi koja je generalno starija. Koliko sam mogao da vidim igrač je pozitivnog karaktera - istakao je igrač Šahtjora.

Podsećanja radi, Stiven je mladi reprezentativac Nigerije, a ima važeći ugovor sa Belorusima na još godinu dana, pa bi aktuelni srpski šampion za njegovu slobodu trebalo da plati oko 250.000 evra. Nema dileme, Nigerijac bi bio ogromno pojačanje pred dvomeč sa Milanom u 1/16 finala Lige Evrope koji je na programu u februaru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dex

24.12.2020 22:29

Mozete jednom da me zeznete sa naslovom, drugi put vas vise ne uzimam za ozbiljno.