Vidal završio sa Bajernom!

Autor:

Sport

10.11.2017

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme, naslućivalo se, sada su samo dva puta za Čileanca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arturo Vidal

Posle niza problema koje je pravio van terena, ali i loših partija, jasno je bilo da će Bajern probati da se oslobodi Artura Vidala.

Čileanac je takođe nezadovoljan, on želi da se vrati u Italiju, prošlog leta je hteo u Inter, a sada je situacija takva da može da ode.

Problem ostaje cena, oko 50 miliona evra, mada nemački mediji pišu da bi Bavarci pristali i na manje, da vrate uloženo u Vidala koga su za 40 miliona doveli iz Juventusa.

Inter je i dalje zainteresovan, sigurno će Spaleti pritiskati vlasnike da dovedu igrača koji bi mogao da bude vođa tima, Inter bi u tom slučaju prodao Brozovića, platio bi pozajmicu, a onda na leto otkupio Južnoamerikanca.

Ali, imaće konkurenciju u Čelsiju, Antonio Konte je želeo i prvog leta po dolasku u Čelsi ovog fudbalera od koga je izvlačio najbolje u Juventusu.

Juče je Ranijeri natuknuo da je najveći problem između Kontea i kluba, politika Čelsija, oni više ne žele da kupuju, niti ulažu, tačnije Abramovič uz igrače iz svoje škole želi da se klub sam finansira i da posluje pozitivno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading