EKSKLUZIVNO, BOMBA! Partizanu se OSLADIO Asano! Još jedan bivši napadač Arsenala POTPISUJE za crno-bele!

Autor:

Sport

23.12.2020

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz prve ruke.

RepublikaFoto: Starsport
Krilni napadač Partizana Takuma Asano

Fudbalski klub Partizan traži pojačanje u špicu, a prema saznanjima "Srpskog telegrafa", na pragu humske je Francuz Jaja Sanogo.

On se nalazi u tavršnoj fazi pregovora sa crno-belima i trebalo bi da potpiše ugovor u najkraćem mogućem roku.

Sanogo (27) je važio svojevremeno ja jednog od najvećih talenata evropskog fudbala, a 2013. godine ga je kupio Arsenal iz Oksera. Ipak, na "Emiratima" se nije proslavio, a za četiri godine koliko je zvanično nosio dres "tobdžija" odigrao je tek 11 utakmica na kojima se nije upisao u listu strelaca.

Minule tri godine igrao je za Tuluz, gde je na 63 meča dao 12 pogodaka. Nema dileme da će Sanogo biti ogromno pojačanje u napadu Partizana. U finišu letnje pijace doveden je Bajebek koji se ubrzo povredio, pa je na mestu "devetke" uglavnom igrao mađarski reprezentativac Filip Holender.

"Grobari" se nadaju da će Sanogo biti prava zamena za Umara Sadika, a sigurno se ne bi žalili da ponovi njegov učinak iz perioda dok je igrao u Humskoj.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading