SIN NASTAVLJA GDE JE OTAC STAO: Seltik dovodi dete legendarnog napadača!

Autor:

Sport

23.12.2020

14:21 >> 14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hernik Larson moćiće da bude veoma ponosan otac kada njegov sin bude potpisao za Seltik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kakav otac, takav sin: Džordan i Henrik Larson u akciji

Legendarni švedski napadač postao je kultna figura na Ostrvu tokom svog sedmogodišnjem boravka u Škotskoj, pa sada navijače Seltika bez sumnje raduje informacija da bi klub mogao da pojača njegov sin!

Stariji Larson postigao je 175 golova na 221 utakmici za zeleno-bele, a sada bi Džordan mogao da nastavi tamo gde je Henrik stao.

Džordan Larson rođen je 1997. godine i nastupa za Spartak iz Moskve.

On u dosadašnjem toku sezone igra sjajno, pa već ima 15 golova u sezoni.

Debitovao je i za Švedsku, ima tri nastupa za reprezentaciju, pa budućnost deluje zaista svetlo za njega.

Ipak, kako kaže, Seltik će uvek imati specijalno mesto u njegovom srcu.

- Znam da nikad nisam igrao za Seltik, ali sam preko njih prvi put došao u kontakt sa fudbalom. Išli smo da gledamo ćaleta na stadionu, što je bilo fenomenalno - istakao je Džordan, pa je nastavio.

- Nikada neću zaboraviti "Youll Never Walk Alone" i sve te šalove kako se dižu pred utakmice, niti koliko su se divili mom ocu, pa bi zaista bilo divno kada bih kada napravim ime za sebe zaigrao za Seltik - iskren je Larson junior.

 

 

Prvi cilj je da se otarasi epiteta "Sin Henrika Larsona", a drugi je Liga šampiona sa Spartakom. Čak je i Henrik otišao u Rusiju kako bi ga gledao tokom derbija sa Lokomotivom, kada je Džordan dao dva gola i obezbedio pobedu svom timu.

- Znam da sam u njegovoj senci, ali pokušavam odatle da se izvučem. Bitno mi je da napredujem i da me otac podržava i da je ponosan na mene kao što mi je rekao na derbiju, sve posle toga doćiće svojim redom - staloženo odgovara mlađi Larson.

 

 

 

Upravo taj napredak stavio ga je na Seltikov radar, pa bi, ako ne u januaru, oni mogli da probaju da ga dovedu već na leto.

Cena nije poznata, ali ako golgeterski konto nastavi da raste, pričaće se o desetinama miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading