TU SAM, ZVEZDO, SVE DOK TI POSTOJIŠ: Ništa nije gotovo - oglasila se NAJVEĆA ŽELJA crveno-belih!

Autor:

Sport

23.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika želja navijača Crvene zvezde i potencijalno pojačanje kluba u zimskom prelaznom roku je fudbaler Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović (29), koji je ostavio zanimljivu poruku za "Delije".

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Dragović

Naime, reprezentativac Austrije objavio je stori na Instagramu, gde dominira citat "Tu sam, Zvezdo, sve dok ti postojiš", a momak srpskog porekla uz to je stavio i emotikone ruku koje se mole i tri srca.

Ubrzo je iskusni štoper obrisao stori, ali to je bilo dovoljno zvezdaškoj javnosti da razvije teoriju o njegovom konačnom dolasku u Beograd jer je defanzivac nekoliko puta istakao da mu je san da obuče crveno-beli dres i istrči na Marakanu.

- Sanjao sam još kad sam imao šest ili sedam godina da zaigram za Crvenu zvezdu. To mi je oduvek želja i nadam se da ću jednoga da to ostvari - rekao je svojevremeno momak rođen u Beču.

 

Podsećanja radi, Srpski telegraf je 10. novembra objavio ekskluzivnu informaciju o pregovorima Crvene zvezde i Aleksandra Dragovića, a trenutno se tom operacijom stalo jer je iskusni štoper dao nekoliko važnih golova u svom timu, ali njegova sudbina i dalje nije rešena jer mu ugovor ističe poslednjeg dana juna naredne godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading