TEŠKO ĆE OPSTATI U LIGI: Arsenal korak bliži ispadanju u Čempionšip!

Autor:

Sport

21.12.2020

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barnlija savladali su na Turf Muru Vulverhempton sa 2:1 u okviru 14. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Granit Džaka

Iako su "vukovi" bili blagi favoriti pre ovog susreta, nisu pokazali više od rivala koji se nalazio u zoni ispadanja. Naprotiv.

Barnli je bio mnogo hrabriji i, iako je u većem delu susreta bio u podređenom položaju jer je posed bio na strani gostiju, vrlo lukavo i umešno je koristio svoje prilike.

Ovim trijumfom ekipa Šona Dajča izašla je iz opasne zone, pa je Arsenal sad samo četiri boda od mesta koje vodi u Čempionšip.

Ešli Barns je doneo prednost Barnliju u 35. minutu. Na startu drugog poluvremena Kris Vud je sa nekoliko metara zakucao loptu u mrežu Ruija Patrisija za ogromnih 2:0.

Do kraja utakmice Vulvsi su uspeli samo da ublaže poraz. Fabio Silva je oboren, a onda je i sam izveo kazneni udarac i postavio konačnih 2:1.

Barnli je pobegao iz zone ispadanja i sada je 16. na tabeli sa 13 osvojenih bodova. Vulvsi su ostali na 11. mestu sa 20 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading