DELIJE U EKSTAZI: Srpski reprezentativac DOGOVORIO dolazak brutalnog napadača u Zvezdu!

Autor:

Sport

21.12.2020

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević dao je zanimlljivu izjavu o dolasku Dijega Falćinelija u Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Naime, prema rečima Atanasijevića, on je "krivac" za dolazak Falićinelija u Beograd.

- Peruđa je mali grad. Dijego je dolazio na odbojkaške utakmice, ja na fudbalske, a upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja Stefana. Uglavnom smo izlazili na večere. Mogu da kažem da je Dijego veliki radnik, profesionalac, da uvek daje sto posto sebe na terenu. Serija A je veoma kvalitetna, a on se dokazao u dresu Sasuola, što ga je preporučilo Bolonji. U Peruđi mu nije išlo najbolje, jer ni ekipa nije bila po njegovoj meri. Sada vidim da uživa, da se snašao, da daje golove i mislim da je Zvezda prava sredina za njega - kaže, za "Novosti", Atanasijević.

RepublikaFoto: RTS/printscreen

- Imao je ponude iz Italije, pre nego što su ga pozvali Zvezda i Dejan Stanković. Imao je nedoumice i zato je imao bezbroj pitanja za mene. Od toga kako je na stadionu, kako je van "Rajka Mitića", kakvi su navijači, ljudi na ulicama, koji je kvart najbolji za život... Nedavno me je zvao i rekao mi je da sam bio u pravu, da je zadovoljan. Drago mi je zbog njega i želim mu svu sreću i da bude još uspešniji. E sad, da li će ostati duže od godinu dana, ne zavisi samo od njega i Crvene zvezde, već, koliko znam i od Bolonje- zaključio je srpski odbojkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading