EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Posle Jojića, Miljkovića i Obradovića, Partizan dogovorio POVRATAK defanzivca!

Autor:

Sport

21.12.2020

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Partizan je trijumfalno okončao jesenju sezonu sa osam vezanih pobeda u svim takmičenjima, a crno-beli su se sada okrenuli nastupajućem zimskom prelaznom roku.

Prema saznanjima našeg portala, "parni valjak" je dogovorio još jedan povratak u Humsku, a ovoga puta radi se o desnom beku Nikoli Aksentijeviću.

Tačnije, Partizan je sa hitronogim defanzivcem utanačio lične uslove, a ostalo je još da ceo posao aminuje niški Radnički za koji je Aksentijević odigrao 20 mečeva u tekućoj sezoni.

Aksentijeviću će ovo biti treći mandat u crno-belom dresu, a pored superligaških timova igrao je za holandski Vitese i belgijski Muskron.

RepublikaFoto: twitter.com/FKRadnickiNis
Nikola Aksentijević

On će u Partizanu pojačati konkurenciju po desnom defanzivnom boku, a tokom jeseni na toj poziciji neprikosnoven je bio još jedan povratnik, Aleksandar Miljković.

Aksentijević ima 27 godina, a debitovao je i za reprezentaciju Srbije 2017. godine. Partizan sa njim nastavlja praksu vraćanja "dece" u Humsku, nakon što su ugovore sa crno-belima u finišu letnje pijace parafirali Miljković, Jojić i Obradović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading