KRIZA STISLA: Da li PROPADA Jovićev transfer - umešalo se VELIKO IME!

Autor:

Sport

21.12.2020

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropa čeka na transfer Luke Jovića iz Real Madrida u Milan, ali ništa još nije gotovo.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Srpski as  bi stigao među "rosonere" kao alternativno rešenje u napadu kad Zlatan Ibrahimović nije na raspolaganju. Ali, uprava i dalje razmatra najbolju opciju.

Pisalo se ranije da su na meti Milana Olivije Žiru (Čelsi), Odson Eduar (Seltik), Gracijano Pele (slobodan igrač, istekao mu ugovor u Kini), Arkadijuš Milik (Napoli), Đanluka Skamaka (Đenova) su neka od imena koja su se našla na Milanovoj listi. Ali prepreke su tu. Sve ove opcije su otpale, ali pojavilo se novo ime na spisku, i to dobro poznato - Memfis Depaj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Memfis Depaj

Kako navodi italijanski Medijaset njegova prednost je bagatelna cena od svega 5.000.000 evra za momka koga je Mančester junajted svojevremeno doveo za 34.000.000. Nju bi Rosoneri isplatili bez problema s obzirom da mu ugovor ističe na leto i Lion nema puno prostora za pregovore. Problem je taj što se Depaju mesecima udvara Barselona i nije tajna da bi i 26-godišnji Holanđanin na Kamp Nou.

 

Depaj je svakako "plan B", jer nema nikakve sumnje da je Jović prvi izbor Paola Maldinija. Pregovori su već počeli,  a pretpostavlja se da će dofovor biti šestomesečna pozajmica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading