LJUBIMAC "DELIJA" NAČINIO GREH: Poseta "Marakani" će ga SKUPO KOŠTATI!

Autor:

Sport

21.12.2020

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Monpeljea Damijan Le Talek, nalazi se u velikim problemima, a poslednjih nekoliko mečeva ga nije bilo ni u protokolu.

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Le Talek u poseti na "Marakani"

Ljubimac "Delija" je dobio crveni karton na poslednjoj utakmici koju je igrao, u porazu od 4:0 protiv Remsa, kada je nogom pogodio igrača Remsa u međunožje. Posle toga je zaradio suspenziju od četiri meča, a period dok nije igrao iskoristio je i da poseti Zvezdu u Beogradu.

Prema pisanju Lekipa, čelnicima i treneru Monpeljea se nije dopalo to što je Le Talek vreme tokom suspenzije proveo na putu, i to Srbiji, gde je epidemija koronavirusa bila na rekordnim brojkama.

Kako navodi ovaj list, Le Talek bi već na zimu mogao da napusti Monpelje, iako ima ugovor do leta 2022. On je još prošlog leta mogao da završi u Rusiji, jer je, kako je i sam rekao, imao dogovor sa jednim ruskim timom.

 

 

 

Le Talek je nedavno dobio i ruski pasoš, pošto mu je supruga Ruskinja, a i on je dugo igrao u Rusiji, a upravo iz Rusije je i doveden u Zvezdu svojevremeno dok je Miodrag Božović bio trener crveno-belih.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading