"ROSONERI" MOGU I BEZ IBRE: Milan ili Inter? Opasno se ZAKUVALA bitka za Skudeto!

Autor:

Sport

20.12.2020

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je baš uzbudljivo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana slave pogodak protiv Sasuola

U nedelju su na programu mečevi 13. kola Serije A, a trijumfe su ostvarili vodeći timovi na tabeli, Milan i Inter.

"Rosonorei" su pregrmeli neugodno gostovanje Sasuolu (2:1), dok su "neroazuri" očekivano nadigrali Speciju identičnim rezultatom.

Četa trenera Stefana Piolija nova tri boda obezbedila je već u prvom delu utakmice. Leao je "otvorio" domaćina ekspresnim golom u 1. minutu, a Salemakers je duplirao prednost u 26. posle još jednog fenomenalnog prodora i asistencije levog beka Milana Tea Ernandeza. Gol nade za Sasuolo delo je Berardija koji je savladao Donarumu u 89. minutu, ali nedovoljno da se izbegne poraz.

Inter je otpor gostujuće ekipe slomio tek u drugom poluvremenu. Hakimi je postigao vodeći gol u 51. minutu, a dvadesetak minuta kasnije Lukaku je realizovao penal za 2:0. Pikoli je u četvrtom minutu nadoknade dao počasni gol za gostujući sastav.

Milan je i dalje na čelu italijanskog šampionata sa 31 bodom, jednim više od drugoplasiranog Intera i četiri u odnosu na branioca titule, Juventus.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading