GOSPODIN FLIK: Evo kako je trener Bajerna podneo VELIKU nepravdu!

Autor:

Sport

19.12.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bajern Minhena Hansi Flik očekivano je razočaran što nije dobio nagradu od FIFA za najboljeg trenera godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hansi Flik

Priznanje je otišlo u ruke menadžera Liverpula Jirgena Klopa, koji je ekipi sa "Enfilda" doneo prvi trofej u Premijer ligi posle 30 godina.

Bez obzira na veoma uspešnu i trofejnu sezonu, Hansi Flik je na kraju ostao praznih ruku. Zaista je neobično da trener koji je osvojio triplu krunu, Bundesligu, Kup Nemačke i Ligu šampiona, nije dobio priznanje.

- Razmišljamo kao sportisti, tako prihvatamo i ovu odluku. Klop je sigurno zaslužio ovo priznanje, kao i članovi njegovog tima. Isto se može reći i za moj tim, i oni su to zaslužili - rekao je Flik.

Za utehu, Robert Levandovski je igrač godine, a Manuel Nojer najbolji golman.

I sam Klop je rekao da je bio iznenađen što je dobio nagradu, a Flik je dodao da oseća izvesnu dozu razočarenja.

- Život ide dalje. Naravno, pomalo smo bili razočarani, što je normalno. Ako ste među tri, naravno da želite da pobedite. Živimo u društvu gde je rezultat sve, tako da bismo voleli da smo i tu pobedili. Ipak, sve ide svojim tokom, imamo nove ciljeve. Prethodno poglavlje je zatvoreno. Tim je postigao izuzetne rezultate - kaže trener Bavaraca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji fudbaler sveta po izboru FIFA

Posebno je ponosan na igrače.

- Manu je najbolji golman, Robert Levandovski najbolji igrač. Imamo, dakle, dvojicu najboljih. U timu su i Džošua Kimih i Alfonso Dejvis, Tijago Alkantara koji je otišao u Liverpul, takođe je u najboljih 11. Možemo da kažemo da je ovo bila izuzetna sezona za nas - zaključio je Flik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading