BOMBETINA EPSKIH RAZMERA: Jović se vraća na Marakanu?

Autor:

Sport

19.12.2020

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović će pauzirati više nego što se mislilo, pa će u Milanu u zimskom prelaznom roku morati da pronađu novog napadača. Jedan od glavnih kandididata je Luka Jović.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Na San Siru se zbog nove povrede Zlatana Ibrahimovića upalio taster za uzbunu. Šveđanin ne igra od kraja novembra kad je povredio butni mišić na meču sa Napolijem. Očekivalo se da možda već ovog vikenda ponovo navuče dres Rosonera, ali je jutros prohujala vest da je 39-godišnjem veteranu ustanovljena nova povreda, istegnuće lista, zbog koje bi mogao da pauzira još najmanje mesec dana.

Zlatan Ibrahimović je trenutno najbolji strelac Serije A i njegovo odsustvo mnogo će nedostajati Milanu u trci za titulu, a možda i u nastavku takmičenja na međunarodnoj sceni.

Rosoneri u nokaut fazi Lige Evrope igraju protiv Crvene zvezde 18. i 25. februara i pitanje je kakva će tada biti situacija sa iskusnim golgeterom.

Mediji na Apeninima pišu da u Milanu razmatraju nekoliko opcija. Luka Jović se i letos pominjao kao moguće pojačanje, ali je ipak ostao u Madridu. Pored reprezentativca Srbije kandidati su i francuski veteran Oliver Žiru iz Čelsija, takođe Francuz Odson Eduar iz škotskog Seltika, Italijan Đanluka Skamaka iz Đenove. Prethodno su pominjani i Mario Mandžukić, Marijano Dijaz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Ukoliko bi Jović pojačao Milan, to znači da bi se u februaru vratio na Marakanu, i igrao protiv Crvene zvezde u 1/16 finala Lige Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading