NEMA SREĆE: Luka Jović se konačno oporavio, pa saznao UŽASNE VESTI!

Autor:

Sport

18.12.2020

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Luka Jović vratio se treninzima u Real Madridu, ali mu pozicija u timu neće biti nimalo laka.

Luka Jović

Naime, kako javlja "Marka", on je, uz neke saigrače, određen za "hlađenje" od strane trenera Zinedina Zidana, i da mesta u startnoj postavi definitivno rezervisao za neke druge.

"Marka", naime, piše da je Zinedin Zidan, odlučio da Jović, Marselo, Isko i Militao, "više ne budu u planovima za prvi tim".

Zidan je bio na rubu poraza (posle dva uzastopna poraza i situacije da je opstanak u Ligi šampiona doveden u pitanje), ali je uspeo da podigne ekipu u pravom trenutku, pa je ona sada "vezala" četiri trijumfa.

 

 

 

Zato je, kako piše pomenuti španski list, strateg koji određuje ko i kada igra za Real Madrid rešio da malo "skrati spisak" kandidata za prvi tim. A Luka Jović se tu nije najbolje proveo.

Naime, u delu ekipe koji se tiče našeg reprezentativca, napadu, "Marka" navodi da je Karim Benzema "bio i ostao" apsolutni prioritet za Zidana, te da će mu drugu poziciju u špicu praviti Eden Azar, "čim se oporavi". A za treće mesto u najofanzivnijem delu tima, konkurišu četvorica igrača - Lukas Vaskez, Asensio, Rodrigo i Vinišijus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading