STRAŠAN GEST PARTIZANA: Kapa dole za HUMANOST crno-belih!

Autor:

Sport

18.12.2020

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodajom virtuelnih ulaznica za utakmicu 19. kola Superlige Srbije između fudbalera Partizana i Mladosti iz Lučana prikupljeno je 120.000 dinara za pomoć dečaku Dejanu Radojčić, saopštili su danas crno-beli.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Partizana

- Za utakmicu 19. kola Superlige FK Partizan-FK Mladost prodato je 408 virtuelnih ulaznica, a FK Partizan i Ticketline su se odrekli svojih provizija i ukupno uplatili 120.000 dinara na račun gđe Milunke Gašpar, dečakove bake-staratelja- navodi se u saopštenju iz Humske.

FK Partizan se zahvalio svim navijačima, ljubiteljima fudbala i ljudima dobre volje koji su kupovinom ulaznice podržali ovu akciju, kao i kompaniji Ticketline koja je ideju sprovela u delo u rekordnom vremenu.

 


- Ako i vi želite da pomognete Dejanu Radojčiću, novac možete uplatiti na dinarski račun: 160-516434-58, Erste banka, na ime Milunka Gašpar- navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading