Lipi: Protiv Srba će biti teško, ali i zabavno

Autor:

Sport

09.11.2017

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Kine Marčelo Lipi izjavio je na konferenciji za štampu pred meč protiv Srbije da očekuje dosta težak susret.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lipi zna da je Srbija vrlo težak protivnik

- Prijateljska utakmica sa Srbijom biće veoma teška za nas jer je to reprezentacija koja će igrati na Svetskom prvenstvu. Isto važi i za Kolumbiju. Ne sumnjam da će obe utakmice biti zabavne i voleo bih da nas navijači podrže - preneli su kineski mediji reči Lipija.

Utakmica izmedju Kine i Srbije igraće se u Guangdžouu u petak od 12.45 po srednjoevropskom vremenu. Kina će četiri dana kasnije igrati protiv Kolumbije u Čungkingu.

Lipi je pohvalio svoj tim da su dosta napredovali u poslednjih nekoliko meseci, ali je pozvao i navijače da ih podrže, jer se ekipa još uvek uigrava.

- Tim prolazi kroz smenu generacija. Ovog puta nisam pozvao neke mlađe igrače jer razmišljam da ih vodim na prvenstvo istočne Azije u decembru, a moraće da učestvuju na šampionatu do 23 godine u januaru, tako da će im biti potrebno vreme za oporavak - kazao je Lipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading