BIĆE KAŽNJEN: Zvezda se oglasila o SUDBINI Kange posle sukoba sa Stankovićem!

Autor:

Sport

17.12.2020

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje povodom nediscipline Gelora Kange, i sukoba sa trenerom Dejanom Stankovićem.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga

Sa "Marakane" su potvrdili da je do nesuglasica došlo, alida neće dozvoliti da ovaj slučaj utiče na čiitav tim, i  da će Gabonac pošto se izvinio biti kažnjen po klupskom pravilniku.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Povodom informacija o verbalnom sukobu šefa stručnog štaba našeg kluba Dejana Stankovića i igrača Gelora Kange, Crvena zvezda želi da pojasni situaciju kako bi se prekinula sva nagađanja. Sukoba u ekipama uvek ima i biće ih. Ne postoji klub i ekipa imuni na tako nešto. Ipak, nećemo dozvoliti da ovo utiče na ekipu. Razgovarali smo sa Kangom i biće shodno klupskom pravilniku kažnjen, shvatio je grešku i prihvatio odluku. On ima ugovor sa Crvenom zvezdom na tri godine i nastavljamo dalje zajedno- stoji u saopštenju šampiona Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading