LUDILO U PL: Arsenal jedva do boda, Everton smazao Lester, Lids petardirao Njukasl!

Autor:

Sport

16.12.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Arsenala ponovo nisu pobedili na svom terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džaka je pocrveneo protiv Barnlija, a Gabrijel protiv Sotona

Ekipa Mikela Artete remizirala je sa Sautemptonom 1:1. Gosti su poveli golom bivšeg fudbalera Arsenala Tia Volkota u 18. minutu, dok je bod Arsenalu doneo Obamejang startom drugog poluvremena.

Nedugo posle gola Tobdžije su ostale sa igračem manje pošto je Gabrijel dobio drugi žuti karton. Do kraja meča Sautempton je opsedao gol domaćina, imao nekoliko sjajnih šansi, ali nije mogao do drugog pogotka. Promašaji su mogli skupo da ga koštaju pošto je Holding u nadoknadi pogodio prečku. Na kraju 1:1 i tek 14. bod za Arsenal ove sezone.

U derbi meču Everton je u gostima savladao Lester sa 2:0. Strelci su bili Rišarlison i Mejson Holgejt. Lester je tako propustio šansu da se bar na dva sata popne na prvo mesto, dok su Karamele skočiče na petu poziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Najviše golova bilo je u Lidsu gde je domaćin savladao Njukasl sa 5:2. Golove za Bijelsin tim postigli su Bamford, Rodrigo, Dalas, Alijoski i Herison, dok su Hendrik i Klark pogađali za Svrake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading