(VIDEO) PARTIZANOVA ČETVORKA ZA MIRAN ZIMSKI SAN! Suma je MOTOR crno-belih, "parni valjak" 8/8!

Autor:

Sport

16.12.2020

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično izdanje tima iz Humske na zatvaranju jesenje sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje igrača Partizana na meču protiv Mladosti

Fudbaleri Partizana u velikom stilu završili su jesenju polusezonu pošto su u 19. kolu Superlige Srbije rutinski savladali lučansku Mladost u Humskoj rezultatom 4:0 (2:0).

Trener drugoplasiranog tima na tabeli prvenstva Srbije Aleksandar Stanojević odlučio je da od prvog minuta na teren pošalje Sejdubu Sumu i to mu se višestruko isplatilo. Afrički kreativac je organizovao igru domaćih, podelio je dve sjajne asistencije i još jednom je dokazao koliko je važan za igru kluba iz Humske.

Ono što takođe raduje "Grobare" je fakat da je Partizan ušao u pravu formu u finišu jeseni, o čemu svedoči podatak od osam vezanih pobeda u svim takmičenjima.

Crno-beli su od samog starta krenuli izuzetno ofanzivno. Prvu veliku priliku propustio je Takuma Asano koji je već u devetom minutu utakmice pogodio prečku razornim udarcem nakon kombinacije sa Bibrasom Nathom.

"Parni valjak" je poveo upravo preko Japanca u 25. minutu, ali je veći deo posla odradio Gvinejac Sejduba Suma. Naime, ofanzivni vezista je oduzeo loptu Lučancima, izuzetno je sačekao utrčavanje Asana, pravovremeno ga je proigrao, a njemu nije bilo teško da pogodi "malu mrežu" gola koji je danas branio Zečević.

Partizan je duplirao vođstvo u 42. minutu. Krajišnik je povlačio i oborio Vujačića u kaznenom prostoru, dosuđen je penal, a siguran izvođač bio je Natho, te je domaćin sa velikih 2:0 otišao na veliki odmor.

Četa Aleksandra Stanojevića nije želela da posustane sve do trećeg pogotka, a on je stigao na isteku jednog časa igre. Suma je ponovo bio asistent, a lepo se ubacio levi bek Ivan Obradović, koji je prihvatio loptu u šesnaestercu, namestio se i šutirao, a čuvar mreže Lučanaca je još jednom bio nemoćan - 3:0!

Do kraja susreta, strateg Partizana Stanojević iskoristio je priliku da šansu ukaže i mlađim igračima, a a konačan rezultat postavio je Lazar Marković, šest minuta pre kraja utakmice.

Crno-bele i Lučance sada očekuje zimska pauza, pa pripreme za prolećnu sezonu. Partizan je sakupio 44 boda u šampionatu, šest manje od lidera Crvene zvezde koja od 16 časova gostuje Metalcu na Gradskom stadionu u Gornjem Milanovcu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading