SAVIĆEVIĆU UPUĆEN POZIV S MARAKANE: Terza - Dejo, dođi na meč sa Milanom!

Autor:

Sport

16.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je žreb šesnaestine finala Lige Evrope spojio Crvenu zvezdu i Milan, svima su u mislima bili prethodni dueli dva velikana u kojima je više znanja i sreće imao italijanski gigant. Međutim, jedan čovek, čiji je fudbalski nadimak Genije, spaja beogradski klub i tim sa San Sira.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

Reč je, naravno, o Dejanu Savićeviću, koji je i sa Zvezdom i sa Milanom podizao pehar namenjen najboljem timu Evrope. Logično je da takva fudbalska gromada iz svečane lože posmatra duele u Milanu i Beogradu, ali nije sve tako jednostavno.

Savićević je pred meč Crne Gore i Kosova optužio Zvezdana Terzića da je minirao crnogorsku reprezentaciju i uticao na to da Mirko Ivanić i Filip Stojković, kao fudbaleri Zvezde, bojkotuju meč protiv lažne države. Sve je rezultiralo smenom Ljubiše Tumbakovića, kao selektora Crne Gore, pošto je i on saopštio da ne može da učestvuje na toj utakmici. Dejo i Terzić tada su ušli u otvoreni sukob i preko medija, a prvi operativac kluba sa Marakane pokazao je veličinu i povukao šmekerski potez, pa je Savićevića pozvao na utakmicu protiv Milana 18. februara (18.55).

- Naravno da ćemo Dejana Savićevića, kao legendu Zvezde i Milana, pozvati na utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope između našeg i italijanskog kluba - poručio je kratko za Srpski telegraf Zvezdan Terzić.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savićević

U Ljutice Bogdana nadaju se da će za utakmicu protiv Milana moći da otvore kapije stadiona ako se situacija sa koronavirusom popravi. Ako se ta želja ostvari, pitanje je šta bi na eventualni dolazak Savićevića rekle delije, koje su mu u junu 2019. na košarkaškom derbiju protiv Partizana poručile šta misle o njemu.

 

"Sever produžena ruka Srbije, nikada službe i vlasti. Je*em te u ta usta šrkbava" i "Šta ostade od onakvog imena Dejo Genije", bili su transparenti navijača Zvezde na tom meču. Dejan Savićević do zaključenja broja nije odgovarao na pozive novinara Srpskog telegrafa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading