KLOP ŽESTOKO POTREŠEN: Već mi nedostaje, bio je sjajna osoba!

Autor:

Sport

14.12.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski svet je u ponedeljak potresla vest o smrti legendarnog Žerara Ulijea.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Od njega se oprostio i, trener Ulijeovog nekadašnjeg kluba Liverpula, Jirgen Klop.

Nemac je otkrio da je sa Žerarom Ulijeom često bio u kontaktu i da je od njega uvek imao podršku i otvorenu ponudu za pomoć.

- Upoznao sam ga pre nego što sam došao u Liverpul, mogu da kažem da smo se poznavali. Kada sam došao ovde, jedna od prvih poruka koje sam dobio bila je od njega, nisam ni znao da ima moj broj telefona - rekao je Jirgen Klop za klupski sajt.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žerar Ulije

- Naravno, znamo da je radio i u drugim klubovima, bio je uspešan i sa njima, ali uvek je govorio da je Liverpul njegov klub, klub sa kojim je osećao jaču povezanost nego sa ostalima. Od prvog dana sam osećao njegovu podršku. Od tada pa do poslednjeg dana – uvek poruke za velike mečeve, posle teških poraza i velikih pobeda. Uvek bi mi napisao ‘to je bilo dobro, to je bilo pogrešno, nam kako je’. Bio je zaista sjajna i pristojna osoba i već mi nedostaje. Možda je jedina utešna stvar koju sada mogu da kažem to da nikada neće biti zaboravljen - rekao je Klop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading