Sergej za 100 miliona u Juventusu

Autor: I. V.

Sport

09.11.2017

09:17 >> 12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus će definitivno na kraju sezone napraviti smenu generacija, a kako stvari stoje oboriće rekord koji su postavili dovođenjem Iguaina.

Foto: instagram.com/sergej___21
Sergej blizu crno-belog dresa

Kaldara i Spinacola iz Atalante sele se u Juventus, oni su već kupljeni i to je definitivno. Kaldara će zameniti Barzaljija koji se povlači, a Spinacola dolazi umesto Asamoe. 

Kedira će najverovatnije napustiti ekipu, a na njegovo mesto dolazi Emre Džan, prvotimac Liverpula. Naturalizovani Nemac neće produžiti ugovor sa "redsima" pa će u Juventus doći za džabe. Za njega se interesuje i Mančester siti, ali kako stvari stoje on se već dogovorio sa crno-belima iz Torina.

Dolazimo i do najskupljeg pojačanja. To će biti naš Sergej Milinković Savić za kog je Marota spreman da plati 100 miliona evropskih novcanica. Za našeg reprezentativca interesuje se veliki broj klubova iz cele Evrope, ali on želi da pređe u Juventus jer mu odgovara Italija.

Torinski crno-beli će ventualno probati da dovedeu još jednog štopera kom ističe ugovor, poput Himeneza iz Atletika ili De Fraja iz Lacija, ali Kaldara i Rugani bi uz neuništivog Kjelinija trebalo da budu osnova odbrane, pa novi štoperi nisu prioritet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading