OTKRIVENO: Evo kada Srbija dobija novog selektora!

Autor:

Sport

14.12.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Tumbaković je posle sporazumnog raskida sa FSS napustio klupu reprezentacije Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

FSS je posle sednice objavio saopštenje u kojem se otkriva da će Srbija novog selektora dobiti do kraja godine.

- Fudbalski savez Srbije i Ljubiša Tumbaković sporazumno su raskinuli ugovor. Bivšem selektoru A reprezentacije FSS se zahvaljuje na saradnji i želi uspeh u daljoj karijeri. Zamenik predsednika FSS-a Marko Pantelić obavestio je članove IO FSS da je počeo razgovore sa kandidatima za selektora A reprezentacije i u zavisnosti od epiloga ime novog selektora najverovatnije će biti poznato do kraja kalendarske godine

Dok je Tumbaković otišao, Ilija Stolica, selektor mlade reprezentacije, dobio je poverenje iako ni on nije uspeo da odvede tim na EP.

- Fudbalski savez Srbije produžio je ugovor sa selektorom U21 Ilijom Stolicom za sledeći kvalifikacioni ciklus - piše u saopštenju.

A, pričalo se na sednici i o futsalerima, koji su osvetlali obraz domaćem loptanju, jer su se plasirali na Svetsko prvenstvo.

- Fudbalski savez Srbije nagradio je specijalnim premijama veliki uspeh koji je ostvarila naša futsal reprezentacija. Srbija je jedna od samo šest evropskih selekcija koje će učestvovati na prvenstvu sveta u Litvaniji 2021. godine - istakao je IO FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading