TRESE SE HRVATSKA ZBOG TERZIĆEVIH REČI: Hteli smo Dinamo, da im pokažemo KO JE NAJJAČI!

Autor:

Sport

14.12.2020

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, prokomentarisao je žreb za Ligu Evrope!

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

Crveno-beli nisu imali sreće pošto su izvukli sedmostrukog šampiona Evrope, Milan.

- Pre žreba smo rekli da Liga Evrope nikad nije bila jača. Ovi klubovi koji su bili nosioci su sve klubovi koji su dostojni Lige šampiona. Priželjkivali smo klubove kao što su PSV, Dinamo iz Zagreba, Briž, ali posebno Dinamo, da im pokažemo da smo najjači klub u regionu.

Milan je lider u Seriju, a dok Zvezda ima 9 bodova prednosti nad prvim pratiocem.

- Ali žreb nam je dodelio Milan, sa kojim smo imali epske duele, drago mi je da je Zvzeda na stazama starih uspeha. Milan dominira u Seriji A, vraćaju se, napravili su moćan i respektabilan tim, klub koji se diže i u narednom periodu će igrati veliku ulogu na evropskoj sceni. Mi imamo vreme da se pripremimo na taj meč, fokus će nam biti na tim utakmicama, jer imamo devet bodova prednosti u prvenstvu. Daćemo sve od sebe i da navijači budu ponosni na nas - rekao je Terzić.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

On ističe da su u klubu naučili na greškama iz prethodne sezone i poraza od Bajerna i Totenhema i istakao je da se nada da će bar 30 odsto kapaciteta biti dostupno navijačima na Marakani.

- Moramo da budemo agresivni, da pokažemo da imamo kvalitet, ne smemo da imamo greške kao u LŠ protiv Bajerna i Totenhema, to je velika škola, mnogo toga zavisi od toga da li će naša Marakana biti puna, nadam se da ćemo moći bar 30 odsto da imamo naše navijače na stadionu.

Na kraju je ispričao i zanimljiv dijalog sa Dejanom Stankovićem posle izvlačenja.

- Po osmehu na njegovom licu mogu da vidim da je raspoložen. Rekao sam mu "Evo ti šansa, pobedi Milan i to je je preporuka da budeš trener Intera". Sigurno se nećemo predati, Milan je favorit, ali i mi smo mnogo puta bili favoriti, ali smo se mučili. Učinićemo sve da pobedimo u ovom dvomeču - zaključio je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
maks

14.12.2020 14:24

Sreća vaša što ste "zaobišli" Dinamo. Da nebi i vi, kao i Partizan dobili 5 komada. Pošteđeni ste velike javne sramote. Budite zahvalni onome koji vas je namjestio na Milan, umjesto na Dinamo.

maks

14.12.2020 14:27

"TRESE" se Hrvatska ????? hahahahahahaha :))) O jadnog li iskompleksiranog opančarskog plemena. Da niste toliko glasni u tom svom jadu i bijedi, i u svojoj NEMOČI, teško da bi itko i znao da postojite. Čuj "trese" se Hrvatska ???...e svašta....

FLAM

15.12.2020 06:00

maks zašto se tako lako pališ, kakva ta moćna osetljivost, to je samo metafora, bilo bi mnogo jako interesantni duel, ovako oviderzen za oba.

Marko

13.01.2021 20:12

Nije Zvezda Partizan da primi od brace Partizana pet komada he,he,he,he grobarcicu...