DETONACIJA ZA NULA EVRA! Zidan TRLJA RUKE, Real dovodi ZVEZDU Bajerna!

Autor:

Sport

12.12.2020

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji velikog letnjeg transfera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Menadžer Real Madrida Zinedin Zidan sa peharom namenjenim prvaku Španije

Austrijski fudbaler David Alaba napustiće minhenski Bajern narednog leta kao slobodan igrač, a najveće šanse da ga angažuje ima Real Madrid, prenose evropski mediji.

Naime, Austrijanac je dao rok Bavarcima do 1. decembra da odgovore na njegove finansijske zahteve oko obnove saradnje, a s obzirom da je taj datum prošao okrenuće se drugim opcijama.

"Galaktikosi" veruju da bi u austrijskom reprezentativcu dobili pouzdanog asa koji može da pokriva pozicije levog beka i u sredini terena, a boje aktuelnog šampiona Evrope sa uspehom brani još od 2010. godine.

Austrijanac ima 28 godina, a još ranije je izjavio da mu je želja da zaigra u Španiji, pa u Realu očekuju da neće biti problema da se dogovore sa njim.

Alaba je ponikao u bečkoj Austriji, a dres sa nacionalnim grbom nosio je 75 puta, dok se u 14 navrata upisao u listu strelaca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading