OVO ZANIMA GROBARE: Stanojević objasnio zbog čega Suma ne igra u prvoj postavi!

Autor:

Sport

11.12.2020

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obratio se novinarima pred utakmicu sa Voždovcem na popularnom "krovu".

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

On je otkrio da Žan-Kristofa Bajbeka ponovo neće biti u konkurenciji za tim, ali je govorio i o Sejduba Sumi.

Jedan od novinara postavio je pitanje da li omaleni Gvinejac nametnuo da bude starter.

- Prva stvar, igram timski, kod mene niko nije standardan i iznad nekoga. On je igrao i trenirao dobro u poslednje vreme i za to ću mu pokazati respekt. Mora da se zna da igrač mora da igra u kontinuitetu, dosta utakmica je odigrao dobro, ali dosta je odigrao tako da su se mečevi gubili. Pobedite dve utakmice gde pojedinac odigra odlično, a onda u narednih šest izgubite tri i onda niste konkurenti za titulu. Ja tako ne funkcionišem, niti ću. Kod mene igrač mora da je konstantan, da igra za ekipu, i nemam ništa od toga što neko bude najbolji, a zatim ne pobedimo sledeće tri utakmice. Kad neko igra dobro i trenira, od mene će dobiti veliki respekt i ja to poštujem, ali generalno rezultati su merilo svega. Moramo da budemo u kontinuitetu i da to što radimo dobro radimo stalno. 

RepublikaFoto: Starsport

- Ovo se odnosi na Sumu, a i na ostale igrače. Uzmite brojeve. Ako niste konkurentni za titulu onda nešto nije u redu. Ne volim lažne slike i lažne priče. Konkretne stvari su da li smo konkurentni za titulu ili se borimo za drugo mesto do poslednjeg kola. To su činjenice - rekao je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading