PAUNOVIĆ: Nisam pregovarao sa FSS

Autor:

Sport

08.11.2017

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Čikago Fajera, koji se pominje kao jedan od najozbiljnijih kandidata za mesto selektora Srbije, Veljko Paunović demantovao je navode da pregovara sa FSS u vezi sa upražnjenim mestom na klupi "orlova".

RepublikaFoto: instagram.com/veljko_paunovic
Veljko Paunović
"Orlovi" čekaju novog selektora koji će ih voditi na Svetskom prvenstvu Rusiji nakon odlaska Slavoljuba Muslina, a u međuvremenu v.d. je njegov dosadašnji pomoćnik Mladen Krstajić.

Paunović se u medijima navodi kao jedan od glavnih kandidata za selektora Srbije, on je sa U20 selekcijom postao prvak sveta 2015. godine na Novom Zelandu.

- Nisam se sreo niti razgovarao sa bilo kim iz FSS. Išao sam u Srbiju profesionalno zbog skautiranja igrača i da posetim porodicu, skautirao sam i u drugim zemljama, takođe - rekao je Paunović. 


Paunović je ove sezone izborio sa Fajerom plasman u plej-of MLS lige, kao trećeplasirani tim Istoka, ali je Čikago poražen već u prvom kolu od Njujork Red Bulsa sa 4:0. 
 
RepublikaFoto: instagram.com/veljko_paunovic
Trenutak slavlja na Novom Zelandu

- Dogovorili smo se da gradimo šampionski tim, srećan sam zbog dosadašnjeg napretka koji smo ostvarili. Radujem se narednim godinama i šansi da svi napredujemo u Fajeru, uključujući i mene - dodao je srpski trener. 

Trener Fajera je optimista kada je u pitanju saradnja sa Bastijanom Švajnštajgerom, kojem je istekao ugovor, ali je pre nekoliko dana prilikom boravka u Srbiji istakao da je srećan u SAD i da će verovatno ostati u MLS ligi. 

- Mislim da ćemo postići dogovor koji će zadovoljiti obe strane. Nisam odredio rok, ali je prioritet njegov povratak - zaključio je Paunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading