ARAPI SPREMILI DŽAK PARA: Zvezda ostaje bez KLJUČNOG igrača već u januaru!

Autor:

Sport

10.12.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji mogućeg transfera.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Vukanović sa saigračima iz Crvene zvezde

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Vukanović nalazi se na meti nekolicine klubova iz arapskog sveta. Prema pisanju "Maxbetsporta" najozbiljniji kandidat za potpis bivšeg asa Napretka je turski Rize, koji ga je tražio i minulog leta, a sada želi da završi posao već u januaru.

Za Vukanovića je zainteresovan i neimenovani tim iz Saudijske Arabije, a ugovor sa crveno-belima mu ističe 31. decembra 2021. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Blizu odlaska sa "Marakane" - Aleksa Vukanović

On je u tekućoj sezoni bio važan šraf kod trenera Dejana Stankovića, a odigrao je 14 utakmica na kojima je upisao po dva pogotka i asistencije.

Pored standardno dobre igre u redovima srpskog šampiona, naročito će ostati upamćen po golu protiv Jang Bojsa kojim je Crvena zvezda obezbedila prolaz u Ligu šampiona prošle sezone. Sada je izgleda došlo vreme za rastanak, posebno ako imamo u vidu da su čelnici Zvezde najavili rasterećenje igračkog kadra u slučaju inostranih ponuda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bgd

10.12.2020 16:32

Želudac mi se okrene kad pročitam "džak para". Uličarsko izražavanje.